Lica Drinks

Lica biedt consumenten een gezondere optie voor het consumeren van alcohol, met alle ingrediënten die een cocktail zou moeten bevatten, maar zonder suiker en weinig calorieën. De cocktails van Lica Drinks bevatten meerdere ingredienten en mogen daarom niet verward worden met harde seltzers, die namelijk geheel anders zijn.

Jaar2021AuteurJordy VonkShare:

Lica Drinks

licadrinks.com

  • Social Media ontwikkeling
  • Webshop ontwikkeling
  • Grafisch Ontwerp

Aanpak

De ontwikkeling van licadrinks.com is een project dat gericht is op het creëren van een webshop die informatie over de inhoudt van de cocktails bevat, maar daarbij ook een mogelijkheid geeft tot bestellen. Deze website moet eenvoudig te navigeren zijn en gebruikers in staat stellen om informatie over de cocktails te zoeken eventueel en te delen. 

Het project bestond uit het ontwerpen en ontwikkelen van de website, het ontwikkelen van een backendsysteem en het integreren van een betalingssysteem.

Er is een marketingstrategie worden ontwikkeld om de website te promoten, waaronder SEO, social media marketing, advertenties en emailmarketing. Er zal ook een klantenserviceteam worden opgezet om vragen van klanten te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen.